Workshop

Een keer uw eigen creativiteit kwijt op een gezellige doe dag met familie of vrienden? Voor groepen van vier tot ongeveer tien personen kunt u terecht in ons atelier. Vanaf een uur of tien starten we met de koffie en iets lekkers, waarbij een duidelijke uitleg van de mogelijke werkstukken geven. De gehele dag zullen wij assisteren en adviseren bij het maken van uw eigen kunstwerk. Natuurlijk ‘breken’ we dag met een stevige lunch en sluiten we dag af met een drankje, waarbij u een keuze kunt maken voor het glazuur voor uw kunstwerk. Wij bakken de gemaakte werken dan af en voorzien ze van de door u gekozen glazuur.

Heeft U niet de hele dag de tijd? Het is ook mogelijk om een workshop van een halve dag te volgen. Deze start dan om half twee en eindigt ook rond vijf uur. Voor de echte fanatiekelingen is er de mogelijkheid voor een ochtend cursus van 10 lessen. We starten vanaf half tien en gaan dan door tot ongeveer half één. Deze cursus kunnen we enkel doorgang laten vinden vanaf 4 personen.

Bel of mail ons gerust voor meer inlichtingen.